www.aibamboe.nl
Carrello(s)0
 
Thuis ::  Privacy
Valuta
Inloggen

Privacy

De www.aibamboe.nl belooft om elke klant bezorgdheid over de privacy te respecteren. Dit privacybeleid is van toepassing op de persoonlijke informatie verzameld via deze website te beschermen en om onze klanten wat we de informatie voor gebruik tonen. We beloven dat we nooit persoonlijke informatie van klanten met een derde partij zullen delen zonder toestemming van de klant. Wij zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van alle wettelijke financiële transacties op onze website. Ook hadden we de SSL-technologie en andere veiligheidsdiensten proces aangenomen om ervoor te zorgen dat alle financiële transacties van onze website is een snelle en veilige handige winkelomgeving.

Welke informatie verzamelen we van u?

Wanneer u bezoekt, registreren of producten of diensten bestelt op www.aibamboe.nl kan worden gevraagd om bepaalde persoonlijke informatie te verstrekken, zoals naam, contactgegevens en een creditcard of betaalpas.
We kunnen ook informatie verzamelen over uw gebruik van onze website en de informatie over u uit berichten die u plaatst op de website en e-mails of brieven die u naar ons stuurt.
Customer service-normen te handhaven en opleiding van het personeel te helpen, kan de Vennootschap opnemen en inkomende gesprekken te controleren.

Hoe gebruiken wij uw gegevens?

Uw gegevens zullen ons in staat stellen om haar diensten aan te bieden aan alle onderdelen van onze website en om de producten of diensten die u hebt gevraagd. Het zal ons ook in staat om u te factureren en om contact met u waar nodig met betrekking tot uw orders. We zullen ook gebruik maken van de informatie die we verzamelen, zodat we kunnen beheren, ondersteuning, verbetering en ontwikkeling van ons bedrijf te analyseren.
In het bijzonder, kunnen wij uw gegevens gebruiken om contact met u voor uw mening over onze diensten en om u af en toe te informeren over belangrijke wijzigingen of ontwikkelingen van de website of onze diensten. Ook als u toestemming heeft gegeven, kunnen we de informatie ook gebruiken om u te laten weten via e-mail over andere producten en diensten die wij aanbieden, die van belang kan zijn voor jou. Als u van gedachten verandert over het feit dat contact in de toekomst, laat het ons weten.

Hoeveel informatie over de beveiliging?

We werken aan de veiligheid van uw gegevens tijdens de overdracht te beschermen door het gebruik van Secure Sockets (SSL) Layer software, welke informatie u ons verstrekt voor de aankoop van onze producten of diensten versleutelt. We tonen alleen de laatste vijf cijfers van uw creditcard na bevestiging. Natuurlijk, zenden we het hele nummer van de credit card bedrijf om de juiste credit card tijdens het bestelproces. Het is belangrijk voor u om te beschermen tegen 'ongeoorloofde toegang tot uw wachtwoord en computer. Zorg ervoor dat u aan te melden als u klaar bent met behulp van een gedeelde computer door te klikken op de link "afmelden" in het menu aan de zijkant.
Copyright © 2018 www.aibamboe.nl. Alle rechten voorbehouden.