www.aibamboe.nl
Carrello(s)0
 
Thuis ::  Verzending & Levering
Valuta
Inloggen
Calvin Klein Underwear string - Dames Slips
Calvin Klein Underwear string - Dames Slips
€50.55  €20.16
Korting: 60%
Paprika trui - Dames Truien
Paprika trui - Dames Truien
€50.60  €20.23
Korting: 60%

Verzending & Levering

Verzenden en retourneren


leveringWelkom bij http://www.aibamboe.nl. Wij bieden een verscheidenheid aan producten, voornamelijk per koerier EMS express verzending, DHL, FedEx onze producten in landen over de hele wereld. Bij de receptie van uw bestelling wordt u binnen 48 uur verwerkt, bevestig uw verzendadres en telefoonnummer en de naam van de ontvanger. Geef een geldig e-mailadres en controleer uw e-mail, en na het plaatsen van uw bestelling, moeten we eerst contact met u opnemen als we moeten. Nadat de bestelling is verzonden, ontvangt u een aantal nummers worden gestuurd.

terugkeer


100%, als je niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u uw bestelling plaatst voor een restitutie. We hebben een ervaring van het voldoen aan het winkelen voor u, als eventuele problemen met onze producten, kunnen onvoorwaardelijk terug te betalen binnen 7 dagen van onze producten. We zijn erg blij om terug te komen en te communiceren! Houd er rekening mee dat als het maat / kleur geeft geen restitutie, zullen wij niet verantwoordelijk voor de verzendkosten, zullen ze worden betaald door hun kosten. Als de problemen met de productkwaliteit, zijn de transportkosten voor rekening van http://www.aibamboe.nl te betalen. Goederen moeten ervoor zorgen dat de originele verpakking intact is, nee. Zij niet geaccepteerd zal worden gemaakt.

Proces van terugkeer In de eerste plaats, vul het geretourneerde product, de naam en prijs. Ten tweede, als de goederen zijn verzonden, neem dan contact op met onze klantenservice: service.Tina@Hotmail.com.ci in overleg met u, doe een follow-up.

Zet de originele verpakking identificatie: Houd alle de originele verpakking, de certificering van kwaliteit en vakmanschap voor ons, om veiligheidsredenen, als gevolg van het terugkeerproces, in een andere context ontbreekt of is beschadigd, http://www.aibamboe.nl/ is niet verantwoordelijk voor, vergeef me zijn. Na ontvangst van het pakket, zullen we het product testen daardoor te bepalen of we de ontvangen goederen intact. Terugbetaling in 3-7 zal terugkeren naar u binnen twee werkdagen (pick-up van contant geld remittances of retour), wordt erkend als nationale feestdagen u opgeeft. Geval zal dienovereenkomstig worden herschikt, vergeef me.
Copyright © 2018 www.aibamboe.nl. Alle rechten voorbehouden.